Flor de Fuego by Maria Streuli

Attiva

Indirizzo

Richterwis 10, 8303 Bassersdorf

Forma giuridica

Ditta individuale (IPI)

IDI / IVA

CHE-373.500.665 MWST

Numero del registro di commercio

CH-020-1087098-1

Sede

Bassersdorf

Scopo

Handel mit Waren und die Erbringung von Dienstleistungen im Bereich Partyservice und Catering, die Organisation und Durchführung von Anlässen und die Führung eines Restaurationsbetriebes.

Management

AI-generated content
Scopri le reti aziendali e le connessioni tra amministratori

Unisciti al Nostro Programma Beta

Stiamo sviluppando attivamente la piattaforma. Iscriviti per l'accesso beta e ottieni accesso esclusivo in anteprima alle nuove funzionalità.

Pubblicazioni

21/04/2021

0, 0
Flor de Fuego by Maria Streuli, in Bassersdorf, CHE-373.500.665, Richterwis 10, 8303 Bassersdorf, Einzelunternehmen (Neueintragung).
Zweck:
Handel mit Waren und die Erbringung von Dienstleistungen im Bereich Partyservice und Catering, die Organisation und Durchführung von Anlässen und die Führung eines Restaurationsbetriebes.
Eingetragene Personen:
Streuli, Maria Florencia, von Horgen, in Bassersdorf, Inhaberin, mit Einzelunterschrift;
Streuli, Ricardo, von Horgen, in Bassersdorf, mit Einzelunterschrift;

Frequently Asked Questions

What is the legal status of Flor de Fuego by Maria Streuli?

Flor de Fuego by Maria Streuli is Attiva in the Swiss Commercial Register.

What is the UID (VAT) number of Flor de Fuego by Maria Streuli?

The UID (VAT) number of Flor de Fuego by Maria Streuli is CHE-373.500.665.

Where is Flor de Fuego by Maria Streuli located?

Flor de Fuego by Maria Streuli is located in Bassersdorf with its registered address at Richterwis 10, 8303 Bassersdorf.

What is the legal form of Flor de Fuego by Maria Streuli?

Flor de Fuego by Maria Streuli is registered as a Ditta individuale (IPI) in Switzerland.

What is the purpose of Flor de Fuego by Maria Streuli?

Handel mit Waren und die Erbringung von Dienstleistungen im Bereich Partyservice und Catering, die Organisation und Durchführung von Anlässen und die Führung eines Restaurationsbetriebes.