Flor de Fuego by Maria Streuli

Active

Adresse

Richterwis 10, 8303 Bassersdorf

Forme juridique

Entreprise individuelle (EI)

IDE / TVA

CHE-373.500.665 MWST

Numéro du registre du commerce

CH-020-1087098-1

Siège

Bassersdorf

But

Handel mit Waren und die Erbringung von Dienstleistungen im Bereich Partyservice und Catering, die Organisation und Durchführung von Anlässen und die Führung eines Restaurationsbetriebes.

Management

AI-generated content
Découvrez les réseaux d'entreprises et les connexions entre administrateurs

Rejoignez Notre Programme Bêta

Nous développons activement la plateforme. Inscrivez-vous pour un accès bêta et bénéficiez d'un accès exclusif anticipé aux nouvelles fonctionnalités.

Publications

21.04.2021

0, 0
Flor de Fuego by Maria Streuli, in Bassersdorf, CHE-373.500.665, Richterwis 10, 8303 Bassersdorf, Einzelunternehmen (Neueintragung).
Zweck:
Handel mit Waren und die Erbringung von Dienstleistungen im Bereich Partyservice und Catering, die Organisation und Durchführung von Anlässen und die Führung eines Restaurationsbetriebes.
Eingetragene Personen:
Streuli, Maria Florencia, von Horgen, in Bassersdorf, Inhaberin, mit Einzelunterschrift;
Streuli, Ricardo, von Horgen, in Bassersdorf, mit Einzelunterschrift;

Frequently Asked Questions

What is the legal status of Flor de Fuego by Maria Streuli?

Flor de Fuego by Maria Streuli is Active in the Swiss Commercial Register.

What is the UID (VAT) number of Flor de Fuego by Maria Streuli?

The UID (VAT) number of Flor de Fuego by Maria Streuli is CHE-373.500.665.

Where is Flor de Fuego by Maria Streuli located?

Flor de Fuego by Maria Streuli is located in Bassersdorf with its registered address at Richterwis 10, 8303 Bassersdorf.

What is the legal form of Flor de Fuego by Maria Streuli?

Flor de Fuego by Maria Streuli is registered as a Entreprise individuelle (EI) in Switzerland.

What is the purpose of Flor de Fuego by Maria Streuli?

Handel mit Waren und die Erbringung von Dienstleistungen im Bereich Partyservice und Catering, die Organisation und Durchführung von Anlässen und die Führung eines Restaurationsbetriebes.