Näher Foodprocess Engineering

Active

Address

Mattweg 7, 6345 Neuheim

Legal Form

Sole proprietorship (SP)

UID / VAT

CHE-293.002.714 MWST

Commercial Register Number

CH-170-1009033-6

Seat

Neuheim

Mattweg 7, 6345 Neuheim

Purpose

Erbringen von Dienstleistungen in allen Bereichen der Unternehmungsberatung und Schulungen für Unternehmen aller Art, insbesondere Begleitung von Organisationsentwicklungs- und Veränderungsprozessen, Konzipierung, Planung, Evaluation und Realisation von Organisations- und Führungsinstrumenten sowie von Produktions- und Logistiksystemen, Erbringen von Dienstleistungen im lebensmitteltechnischen und -technologischen Bereich, Handel sowie Engineering von verfahrenstechnischen Anlagen für Lebensmittel produzierende Unternehmen

Management

AI-generated content
Discover company networks and board member connections

Join Our Beta Program

We are actively developing the platform. Sign up for beta access to get exclusive early access to new features.

Frequently Asked Questions

What is the legal status of Näher Foodprocess Engineering?

Näher Foodprocess Engineering is Active in the Swiss Commercial Register.

What is the UID (VAT) number of Näher Foodprocess Engineering?

The UID (VAT) number of Näher Foodprocess Engineering is CHE-293.002.714.

Where is Näher Foodprocess Engineering located?

Näher Foodprocess Engineering is located in Neuheim with its registered address at Mattweg 7, 6345 Neuheim.

What is the legal form of Näher Foodprocess Engineering?

Näher Foodprocess Engineering is registered as a Sole proprietorship (SP) in Switzerland.

What is the purpose of Näher Foodprocess Engineering?

Erbringen von Dienstleistungen in allen Bereichen der Unternehmungsberatung und Schulungen für Unternehmen aller Art, insbesondere Begleitung von Organisationsentwicklungs- und Veränderungsprozessen, Konzipierung, Planung, Evaluation und Realisation von Organisations- und Führungsinstrumenten sowie von Produktions- und Logistiksystemen, Erbringen von Dienstleistungen im lebensmitteltechnischen und -technologischen Bereich, Handel sowie Engineering von verfahrenstechnischen Anlagen für Lebensmittel produzierende Unternehmen