"FloydFungi" - Sarria J.C. Floyd

Active

Address

Moulin Bornu 2, 1318 Pompaples

Legal Form

Sole proprietorship (SP)

UID / VAT

CHE-157.407.374 MWST

Commercial Register Number

CH-550-1127246-1

Seat

Pompaples

Purpose

activité dans le domaine de la culture et la commercialisation de champignons comestibles frais et transformés. Etude, compréhension et éducation sur la culture, les propiétés et l'utilisation des champignons.

Management

AI-generated content
Discover company networks and board member connections

Join Our Beta Program

We are actively developing the platform. Sign up for beta access to get exclusive early access to new features.

Publications

10/19/2023

0, 0
Link'N'Ink Marketing Sarria J C Floyd à Lausanne CHE-157 407 374 (FOSC du 04 08 2014 p 0/1645179) Nouvelle raison de commerce " FloydFungi" - Sarria J C Floyd Siège transféré à Pompaples Nouvelle adresse Moulin Bornu 2 1318 Pompaples Nouveau but activité dans le domaine de la culture et la commercialisation de champignons comestibles frais et transformés Etude compréhension et éducation sur la culture les propiétés et l'utilisation des champignons Sarria Juan Carlos Floyd est maintenant à Orbe

Frequently Asked Questions

What is the legal status of "FloydFungi" - Sarria J.C. Floyd?

"FloydFungi" - Sarria J.C. Floyd is Active in the Swiss Commercial Register.

What is the UID (VAT) number of "FloydFungi" - Sarria J.C. Floyd?

The UID (VAT) number of "FloydFungi" - Sarria J.C. Floyd is CHE-157.407.374.

Where is "FloydFungi" - Sarria J.C. Floyd located?

"FloydFungi" - Sarria J.C. Floyd is located in Pompaples with its registered address at Moulin Bornu 2, 1318 Pompaples.

What is the legal form of "FloydFungi" - Sarria J.C. Floyd?

"FloydFungi" - Sarria J.C. Floyd is registered as a Sole proprietorship (SP) in Switzerland.

What is the purpose of "FloydFungi" - Sarria J.C. Floyd?

activité dans le domaine de la culture et la commercialisation de champignons comestibles frais et transformés. Etude, compréhension et éducation sur la culture, les propiétés et l'utilisation des champignons.