R.S.H. Quality Food Concept S.A.

Attiva

Indirizzo

Chemin de la Colice 3, 1023 Crissier

Forma giuridica

Società anonima (SA)

IDI / IVA

CHE-109.291.637 MWST

Numero del registro di commercio

CH-550-1025878-2

Sede

Crissier

Chemin de la Colice 3, 1023 Crissier

Scopo

commerce de produits alimentaires, notamment élaboration de plats cuisinés ou pré-cuisinés, conseils en préparation alimentaire, service traiteur et exploitation de points de vente de produits.

Management

AI-generated content
Scopri le reti aziendali e le connessioni tra amministratori

Unisciti al Nostro Programma Beta

Stiamo sviluppando attivamente la piattaforma. Iscriviti per l'accesso beta e ottieni accesso esclusivo in anteprima alle nuove funzionalità.

Pubblicazioni

03/02/2023

0, 0
R S H Quality Food Concept S A à Crissier CHE-109 291 637 (FOSC du 22 02 2017 p 0/3364371) Kudelski André n'est plus administrateur sa signature est radiée

22/02/2017

0, 0
R S H Quality Food Concept S A à Crissier CHE-109 291 637 (FOSC du 17 07 2015 p 0/2275579) Rochat Philippe n'est plus administrateur sa signature est radiée Hug Michel qui n'est plus vice-président est nommé président Saguer Lazhar est nommé vice-président tous deux continuent à signer collectivement à deux

Frequently Asked Questions

What is the legal status of R.S.H. Quality Food Concept S.A.?

R.S.H. Quality Food Concept S.A. is Attiva in the Swiss Commercial Register.

What is the UID (VAT) number of R.S.H. Quality Food Concept S.A.?

The UID (VAT) number of R.S.H. Quality Food Concept S.A. is CHE-109.291.637.

Where is R.S.H. Quality Food Concept S.A. located?

R.S.H. Quality Food Concept S.A. is located in Crissier with its registered address at Chemin de la Colice 3, 1023 Crissier.

What is the legal form of R.S.H. Quality Food Concept S.A.?

R.S.H. Quality Food Concept S.A. is registered as a Società anonima (SA) in Switzerland.

What is the purpose of R.S.H. Quality Food Concept S.A.?

commerce de produits alimentaires, notamment élaboration de plats cuisinés ou pré-cuisinés, conseils en préparation alimentaire, service traiteur et exploitation de points de vente de produits.