R.S.H. Quality Food Concept S.A.

Aktiv

Adresse

Chemin de la Colice 3, 1023 Crissier

Rechtsform

Aktiengesellschaft (AG)

UID / MWST

CHE-109.291.637 MWST

Handelsregister-Nummer

CH-550-1025878-2

Sitz

Crissier

Chemin de la Colice 3, 1023 Crissier

Zweck

commerce de produits alimentaires, notamment élaboration de plats cuisinés ou pré-cuisinés, conseils en préparation alimentaire, service traiteur et exploitation de points de vente de produits.

Management

AI-generated content
Entdecken Sie Firmennetzwerke und Verwaltungsratsverbindungen

Werden Sie Beta-Tester

Wir entwickeln die Plattform aktiv weiter. Melden Sie sich für den Beta-Zugang an, um exklusiven frühen Zugriff auf neue Funktionen zu erhalten.

Publikationen

03.02.2023

0, 0
R S H Quality Food Concept S A à Crissier CHE-109 291 637 (FOSC du 22 02 2017 p 0/3364371) Kudelski André n'est plus administrateur sa signature est radiée

22.02.2017

0, 0
R S H Quality Food Concept S A à Crissier CHE-109 291 637 (FOSC du 17 07 2015 p 0/2275579) Rochat Philippe n'est plus administrateur sa signature est radiée Hug Michel qui n'est plus vice-président est nommé président Saguer Lazhar est nommé vice-président tous deux continuent à signer collectivement à deux

Frequently Asked Questions

What is the legal status of R.S.H. Quality Food Concept S.A.?

R.S.H. Quality Food Concept S.A. is Aktiv in the Swiss Commercial Register.

What is the UID (VAT) number of R.S.H. Quality Food Concept S.A.?

The UID (VAT) number of R.S.H. Quality Food Concept S.A. is CHE-109.291.637.

Where is R.S.H. Quality Food Concept S.A. located?

R.S.H. Quality Food Concept S.A. is located in Crissier with its registered address at Chemin de la Colice 3, 1023 Crissier.

What is the legal form of R.S.H. Quality Food Concept S.A.?

R.S.H. Quality Food Concept S.A. is registered as a Aktiengesellschaft (AG) in Switzerland.

What is the purpose of R.S.H. Quality Food Concept S.A.?

commerce de produits alimentaires, notamment élaboration de plats cuisinés ou pré-cuisinés, conseils en préparation alimentaire, service traiteur et exploitation de points de vente de produits.