La Biga Pizza, Jonathan Jäggi

Attiva

Indirizzo

Route du Marchairuz 30, 1145 Bière

Forma giuridica

Ditta individuale (IPI)

IDI / IVA

CHE-414.742.765 MWST

Numero del registro di commercio

CH-550-1195802-9

Sede

Bière

Route du Marchairuz 30, 1145 Bière

Scopo

fabrication et distribution de pizzas artisanales conditionnées sous vide et exploitation d'un concept de restauration mobile (food-truck).

Management

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Pubblicazioni

13/02/2023

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La Biga Pizza Jonathan Jäggi à Bière CHE-414 742 765 (FOSC du 28 04 2021 p 0/1005163011) Nouvelle adresse Route du Marchairuz 30 1145 Bière

28/04/2021

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La Biga Pizza, Jonathan Jäggi, à Bière, Route de la Vernettaz 1, 1145 Bière, CHE-414.742.765. Nouvelle entreprise individuelle. Titulaire: Jäggi Jonathan, de Madiswil, à Bière avec signature individuelle.
But:
fabrication et distribution de pizzas artisanales conditionnées sous vide et exploitation d'un concept de restauration mobile (food-truck). Procuration individuelle est conférée à Jäggi Valérie, de Madiswil, à Bière.

Frequently Asked Questions

What is the legal status of La Biga Pizza, Jonathan Jäggi?

La Biga Pizza, Jonathan Jäggi is Attiva in the Swiss Commercial Register.

What is the UID (VAT) number of La Biga Pizza, Jonathan Jäggi?

The UID (VAT) number of La Biga Pizza, Jonathan Jäggi is CHE-414.742.765.

Where is La Biga Pizza, Jonathan Jäggi located?

La Biga Pizza, Jonathan Jäggi is located in Bière with its registered address at Route du Marchairuz 30, 1145 Bière.

What is the legal form of La Biga Pizza, Jonathan Jäggi?

La Biga Pizza, Jonathan Jäggi is registered as a Ditta individuale (IPI) in Switzerland.

What is the purpose of La Biga Pizza, Jonathan Jäggi?

fabrication et distribution de pizzas artisanales conditionnées sous vide et exploitation d'un concept de restauration mobile (food-truck).