La Biga Pizza, Jonathan Jäggi

Active

Adresse

Route du Marchairuz 30, 1145 Bière

Forme juridique

Entreprise individuelle (EI)

IDE / TVA

CHE-414.742.765 MWST

Numéro du registre du commerce

CH-550-1195802-9

Siège

Bière

Route du Marchairuz 30, 1145 Bière

But

fabrication et distribution de pizzas artisanales conditionnées sous vide et exploitation d'un concept de restauration mobile (food-truck).

Management

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Publications

13.02.2023

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La Biga Pizza Jonathan Jäggi à Bière CHE-414 742 765 (FOSC du 28 04 2021 p 0/1005163011) Nouvelle adresse Route du Marchairuz 30 1145 Bière

28.04.2021

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La Biga Pizza, Jonathan Jäggi, à Bière, Route de la Vernettaz 1, 1145 Bière, CHE-414.742.765. Nouvelle entreprise individuelle. Titulaire: Jäggi Jonathan, de Madiswil, à Bière avec signature individuelle.
But:
fabrication et distribution de pizzas artisanales conditionnées sous vide et exploitation d'un concept de restauration mobile (food-truck). Procuration individuelle est conférée à Jäggi Valérie, de Madiswil, à Bière.

Frequently Asked Questions

What is the legal status of La Biga Pizza, Jonathan Jäggi?

La Biga Pizza, Jonathan Jäggi is Active in the Swiss Commercial Register.

What is the UID (VAT) number of La Biga Pizza, Jonathan Jäggi?

The UID (VAT) number of La Biga Pizza, Jonathan Jäggi is CHE-414.742.765.

Where is La Biga Pizza, Jonathan Jäggi located?

La Biga Pizza, Jonathan Jäggi is located in Bière with its registered address at Route du Marchairuz 30, 1145 Bière.

What is the legal form of La Biga Pizza, Jonathan Jäggi?

La Biga Pizza, Jonathan Jäggi is registered as a Entreprise individuelle (EI) in Switzerland.

What is the purpose of La Biga Pizza, Jonathan Jäggi?

fabrication et distribution de pizzas artisanales conditionnées sous vide et exploitation d'un concept de restauration mobile (food-truck).