Maurita's Patisserie - Rita Görbedi

Active

Adresse

Burgstrasse 7, 8124 Maur

Forme juridique

Entreprise individuelle (EI)

IDE / TVA

CHE-211.389.571 MWST

Numéro du registre du commerce

CH-020-1090911-3

Siège

Maur

Burgstrasse 7, 8124 Maur

But

Tätigkeit als Konditorin sowie insbesondere Herstellung von Backwaren und Feingebäck (Pâtisserie), insbesondere von Torten, Kuchen und Glacé.

Management

AI-generated content
Découvrez les réseaux d'entreprises et les connexions entre administrateurs

Rejoignez Notre Programme Bêta

Nous développons activement la plateforme. Inscrivez-vous pour un accès bêta et bénéficiez d'un accès exclusif anticipé aux nouvelles fonctionnalités.

Publications

08.07.2022

0, 0
Maurita's Cake - Rita Görbedi in Maur CHE-211 389 571 Einzelunternehmen (SHAB Nr 121 vom 24 06 2022 Publ 1005503392) Firma neu Maurita's Patisserie - Rita Görbedi

24.06.2022

0, 0
Maurita's Cake - Rita Görbedi, in Maur, CHE-211.389.571, Burgstrasse 7, 8124 Maur, Einzelunternehmen (Neueintragung).
Zweck:
Tätigkeit als Konditorin sowie insbesondere Herstellung von Backwaren und Feingebäck (Pâtisserie), insbesondere von Torten, Kuchen und Glacé.
Eingetragene Personen:
Görbedi, Rita, ungarische Staatsangehörige, in Maur, Inhaberin, mit Einzelunterschrift;

Frequently Asked Questions

What is the legal status of Maurita's Patisserie - Rita Görbedi?

Maurita's Patisserie - Rita Görbedi is Active in the Swiss Commercial Register.

What is the UID (VAT) number of Maurita's Patisserie - Rita Görbedi?

The UID (VAT) number of Maurita's Patisserie - Rita Görbedi is CHE-211.389.571.

Where is Maurita's Patisserie - Rita Görbedi located?

Maurita's Patisserie - Rita Görbedi is located in Maur with its registered address at Burgstrasse 7, 8124 Maur.

What is the legal form of Maurita's Patisserie - Rita Görbedi?

Maurita's Patisserie - Rita Görbedi is registered as a Entreprise individuelle (EI) in Switzerland.

What is the purpose of Maurita's Patisserie - Rita Görbedi?

Tätigkeit als Konditorin sowie insbesondere Herstellung von Backwaren und Feingebäck (Pâtisserie), insbesondere von Torten, Kuchen und Glacé.