Otto e Nove, Inhaber Marco Ariano Picciallo

Active

Address

Bahnhofstrasse 10, 8483 Kollbrunn

Legal Form

Sole proprietorship (SP)

UID / VAT

CHE-381.083.741 MWST

Commercial Register Number

CH-020-1091753-0

Seat

Zell (ZH)

Purpose

Produktion und Handel mit Backwaren aller Art, Herstellung, Handel und Vertrieb von Lebensmitteln und den dazugehörigen Produkten aller Art. Anbieten von Dienstleistungen im Bereich Private Dining, Events und Kochkurse.

Management

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Publications

09/23/2022

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Otto e Nove, Inhaber Marco Ariano Picciallo, in Zell (ZH), CHE-381.083.741, Bahnhofstrasse 10, 8483 Kollbrunn, Einzelunternehmen (Neueintragung).
Zweck:
Produktion und Handel mit Backwaren aller Art, Herstellung, Handel und Vertrieb von Lebensmitteln und den dazugehörigen Produkten aller Art. Anbieten von Dienstleistungen im Bereich Private Dining, Events und Kochkurse.
Eingetragene Personen:
Ariano Picciallo, Marco, italienischer Staatsangehöriger, in Zell (ZH), Inhaber, mit Einzelunterschrift;

Frequently Asked Questions

What is the legal status of Otto e Nove, Inhaber Marco Ariano Picciallo?

Otto e Nove, Inhaber Marco Ariano Picciallo is Active in the Swiss Commercial Register.

What is the UID (VAT) number of Otto e Nove, Inhaber Marco Ariano Picciallo?

The UID (VAT) number of Otto e Nove, Inhaber Marco Ariano Picciallo is CHE-381.083.741.

Where is Otto e Nove, Inhaber Marco Ariano Picciallo located?

Otto e Nove, Inhaber Marco Ariano Picciallo is located in Zell (ZH) with its registered address at Bahnhofstrasse 10, 8483 Kollbrunn.

What is the legal form of Otto e Nove, Inhaber Marco Ariano Picciallo?

Otto e Nove, Inhaber Marco Ariano Picciallo is registered as a Sole proprietorship (SP) in Switzerland.

What is the purpose of Otto e Nove, Inhaber Marco Ariano Picciallo?

Produktion und Handel mit Backwaren aller Art, Herstellung, Handel und Vertrieb von Lebensmitteln und den dazugehörigen Produkten aller Art. Anbieten von Dienstleistungen im Bereich Private Dining, Events und Kochkurse.