"Cocktailbar zum Türk" A. Haueter

Active

Address

Schaalgasse 11, 4500 Solothurn

Legal Form

Sole proprietorship (SP)

UID / VAT

CHE-492.591.373 MWST

Commercial Register Number

CH-241-1017799-1

Seat

Solothurn

Schaalgasse 11, 4500 Solothurn

Purpose

Führen eines Gastronomiebetriebes, Erbringung von gastronomischen Leistungen insbesondere Catering, Eventmanagement, Schulungen und Kurse sowie Beratung im Gastronomiebereich, ferner Handel mit Waren jeglicher Art.

Management

AI-generated content
Discover company networks and board member connections

Join Our Beta Program

We are actively developing the platform. Sign up for beta access to get exclusive early access to new features.

Publications

05/10/2019

0, 0
"Cocktailbar zum Türk" A. Haueter, in Solothurn, CHE-492.591.373, Schaalgasse 11, 4500 Solothurn, Einzelunternehmen (Neueintragung).
Zweck:
Führen eines Gastronomiebetriebes, Erbringung von gastronomischen Leistungen insbesondere Catering, Eventmanagement, Schulungen und Kurse sowie Beratung im Gastronomiebereich, ferner Handel mit Waren jeglicher Art.
Eingetragene Personen:
Haueter, André, von Oberdiessbach, in Solothurn, Inhaber, mit Einzelunterschrift;

Frequently Asked Questions

What is the legal status of "Cocktailbar zum Türk" A. Haueter?

"Cocktailbar zum Türk" A. Haueter is Active in the Swiss Commercial Register.

What is the UID (VAT) number of "Cocktailbar zum Türk" A. Haueter?

The UID (VAT) number of "Cocktailbar zum Türk" A. Haueter is CHE-492.591.373.

Where is "Cocktailbar zum Türk" A. Haueter located?

"Cocktailbar zum Türk" A. Haueter is located in Solothurn with its registered address at Schaalgasse 11, 4500 Solothurn.

What is the legal form of "Cocktailbar zum Türk" A. Haueter?

"Cocktailbar zum Türk" A. Haueter is registered as a Sole proprietorship (SP) in Switzerland.

What is the purpose of "Cocktailbar zum Türk" A. Haueter?

Führen eines Gastronomiebetriebes, Erbringung von gastronomischen Leistungen insbesondere Catering, Eventmanagement, Schulungen und Kurse sowie Beratung im Gastronomiebereich, ferner Handel mit Waren jeglicher Art.