Rollende Kantine KLG

Active

Adresse

Rundstrasse 40, 8400 Winterthur

Forme juridique

Société en nom collectif (SNC)

IDE / TVA

CHE-154.791.544 MWST

Numéro du registre du commerce

CH-020-2008989-4

Siège

Winterthur

Rundstrasse 40, 8400 Winterthur

But

Erbringung von Dienstleistungen im Gastronomie- und Hotelgewerbe sowie Herstellung von als auch Handel mit Lebensmitteln und Getränken.

Management

AI-generated content
Découvrez les réseaux d'entreprises et les connexions entre administrateurs

Rejoignez Notre Programme Bêta

Nous développons activement la plateforme. Inscrivez-vous pour un accès bêta et bénéficiez d'un accès exclusif anticipé aux nouvelles fonctionnalités.

Publications

06.09.2022

0, 0
Rollende Kantine KLG in Winterthur CHE-154 791 544 Kollektivgesellschaft (SHAB Nr 184 vom 22 09 2021 Publ 1005296092) Domizil neu Rundstrasse 40 8400 Winterthur

22.09.2021

0, 0
Rollende Kantine KLG, in Winterthur, CHE-154.791.544, Museumstrasse 70, 8400 Winterthur, Kollektivgesellschaft (Neueintragung). Beginn: 10.09.2021.
Zweck:
Erbringung von Dienstleistungen im Gastronomie- und Hotelgewerbe sowie Herstellung von als auch Handel mit Lebensmitteln und Getränken.
Eingetragene Personen:
Schwerzmann, Michel, von Zug, in Winterthur, Gesellschafter, mit Kollektivunterschrift zu zweien;
Zwicky, Claudia, von Glarus Nord, in Winterthur, Gesellschafterin, mit Kollektivunterschrift zu zweien;

Frequently Asked Questions

What is the legal status of Rollende Kantine KLG?

Rollende Kantine KLG is Active in the Swiss Commercial Register.

What is the UID (VAT) number of Rollende Kantine KLG?

The UID (VAT) number of Rollende Kantine KLG is CHE-154.791.544.

Where is Rollende Kantine KLG located?

Rollende Kantine KLG is located in Winterthur with its registered address at Rundstrasse 40, 8400 Winterthur.

What is the legal form of Rollende Kantine KLG?

Rollende Kantine KLG is registered as a Société en nom collectif (SNC) in Switzerland.

What is the purpose of Rollende Kantine KLG?

Erbringung von Dienstleistungen im Gastronomie- und Hotelgewerbe sowie Herstellung von als auch Handel mit Lebensmitteln und Getränken.