Pohe authentic Paraguay kitchen C. Etter

Active

Adresse

Beundengasse 35, 3250 Lyss

Forme juridique

Entreprise individuelle (EI)

IDE / TVA

CHE-218.043.027 MWST

Numéro du registre du commerce

CH-036-1098503-0

Siège

Lyss

Beundengasse 35, 3250 Lyss

But

Herstellung und Handel von Spezialitäten aus Paraguay sowie weiteren und ergänzende Dienstleistungen in der Gastronomiebranche; Takeaway.

Management

AI-generated content
Découvrez les réseaux d'entreprises et les connexions entre administrateurs

Rejoignez Notre Programme Bêta

Nous développons activement la plateforme. Inscrivez-vous pour un accès bêta et bénéficiez d'un accès exclusif anticipé aux nouvelles fonctionnalités.

Publications

13.05.2024

0, 0
Pohe authentic Paraguay kitchen C. Etter, in Lyss, CHE-218.043.027, Beundengasse 35, 3250 Lyss, Einzelunternehmen (Neueintragung).
Zweck:
Herstellung und Handel von Spezialitäten aus Paraguay sowie weiteren und ergänzende Dienstleistungen in der Gastronomiebranche; Takeaway.
Eingetragene Personen:
Etter, Cristhian Alberto, von Bischofszell, in Lyss, Inhaber, mit Einzelunterschrift;
Etter, Claudia Giovanna, von Bischofszell, in Lyss, mit Einzelunterschrift;

Frequently Asked Questions

What is the legal status of Pohe authentic Paraguay kitchen C. Etter?

Pohe authentic Paraguay kitchen C. Etter is Active in the Swiss Commercial Register.

What is the UID (VAT) number of Pohe authentic Paraguay kitchen C. Etter?

The UID (VAT) number of Pohe authentic Paraguay kitchen C. Etter is CHE-218.043.027.

Where is Pohe authentic Paraguay kitchen C. Etter located?

Pohe authentic Paraguay kitchen C. Etter is located in Lyss with its registered address at Beundengasse 35, 3250 Lyss.

What is the legal form of Pohe authentic Paraguay kitchen C. Etter?

Pohe authentic Paraguay kitchen C. Etter is registered as a Entreprise individuelle (EI) in Switzerland.

What is the purpose of Pohe authentic Paraguay kitchen C. Etter?

Herstellung und Handel von Spezialitäten aus Paraguay sowie weiteren und ergänzende Dienstleistungen in der Gastronomiebranche; Takeaway.