Kloter SushiLaden

Active

Adresse

Chrüzweg 45, 5413 Birmenstorf AG

Forme juridique

Entreprise individuelle (EI)

IDE / TVA

CHE-309.583.029 MWST

Numéro du registre du commerce

CH-400-1604971-3

Siège

Birmenstorf (AG)

Chrüzweg 45, 5413 Birmenstorf AG

But

Handel mit asiatischen Produkten und Lebensmitteln, Organisation und Durchführung von Kochkursen, Firmenanlässen, Events, Catering, Anlässe zur Förderung der Teamkompetenz sowie Publikationen zu kulinarischen Themen.

Management

AI-generated content
Découvrez les réseaux d'entreprises et les connexions entre administrateurs

Rejoignez Notre Programme Bêta

Nous développons activement la plateforme. Inscrivez-vous pour un accès bêta et bénéficiez d'un accès exclusif anticipé aux nouvelles fonctionnalités.

Publications

29.01.2020

0, 0
Kloter SushiLaden, in Birmenstorf (AG), CHE-309.583.029, Chrüzweg 45, 5413 Birmenstorf AG, Einzelunternehmen (Neueintragung).
Zweck:
Handel mit asiatischen Produkten und Lebensmitteln, Organisation und Durchführung von Kochkursen, Firmenanlässen, Events, Catering, Anlässe zur Förderung der Teamkompetenz sowie Publikationen zu kulinarischen Themen.
Eingetragene Personen:
Kloter, Ka Ki, von Lengnau (AG), in Birmenstorf (AG), Inhaberin, mit Einzelunterschrift;
Kloter, Marcel, von Lengnau (AG), in Birmenstorf (AG), mit Einzelunterschrift;

Frequently Asked Questions

What is the legal status of Kloter SushiLaden?

Kloter SushiLaden is Active in the Swiss Commercial Register.

What is the UID (VAT) number of Kloter SushiLaden?

The UID (VAT) number of Kloter SushiLaden is CHE-309.583.029.

Where is Kloter SushiLaden located?

Kloter SushiLaden is located in Birmenstorf (AG) with its registered address at Chrüzweg 45, 5413 Birmenstorf AG.

What is the legal form of Kloter SushiLaden?

Kloter SushiLaden is registered as a Entreprise individuelle (EI) in Switzerland.

What is the purpose of Kloter SushiLaden?

Handel mit asiatischen Produkten und Lebensmitteln, Organisation und Durchführung von Kochkursen, Firmenanlässen, Events, Catering, Anlässe zur Förderung der Teamkompetenz sowie Publikationen zu kulinarischen Themen.