Green King Foods KLG

Active

Adresse

Gislifluestrasse 10, 5033 Buchs AG

Forme juridique

Société en nom collectif (SNC)

IDE / TVA

CHE-469.198.730 MWST

Numéro du registre du commerce

CH-400-2609147-8

Siège

Buchs (AG)

But

Führen von veganen gastgewerblichen Betrieben und Take-Away-Geschäften, Durchführung von Caterings und Events sowie den Handel mit veganen Lebensmitteln.

Management

AI-generated content
Découvrez les réseaux d'entreprises et les connexions entre administrateurs

Rejoignez Notre Programme Bêta

Nous développons activement la plateforme. Inscrivez-vous pour un accès bêta et bénéficiez d'un accès exclusif anticipé aux nouvelles fonctionnalités.

Publications

06.03.2023

0, 0
Green King Foods KLG, in Buchs (AG), CHE-469.198.730, Gislifluestrasse 10, 5033 Buchs AG, Kollektivgesellschaft (Neueintragung). Beginn: 01.01.2023.
Zweck:
Führen von veganen gastgewerblichen Betrieben und Take-Away-Geschäften, Durchführung von Caterings und Events sowie den Handel mit veganen Lebensmitteln.
Eingetragene Personen:
Heinzelmann, Pascal, von Liestal, in Buchs (AG), Gesellschafter, mit Kollektivunterschrift zu zweien;
Heinzelmann, Sarah, von Unteriberg, in Buchs (AG), Gesellschafterin, mit Kollektivunterschrift zu zweien;
Marian, Denis, von Oberkulm, in Buchs (AG), Gesellschafter, mit Kollektivunterschrift zu zweien;

Frequently Asked Questions

What is the legal status of Green King Foods KLG?

Green King Foods KLG is Active in the Swiss Commercial Register.

What is the UID (VAT) number of Green King Foods KLG?

The UID (VAT) number of Green King Foods KLG is CHE-469.198.730.

Where is Green King Foods KLG located?

Green King Foods KLG is located in Buchs (AG) with its registered address at Gislifluestrasse 10, 5033 Buchs AG.

What is the legal form of Green King Foods KLG?

Green King Foods KLG is registered as a Société en nom collectif (SNC) in Switzerland.

What is the purpose of Green King Foods KLG?

Führen von veganen gastgewerblichen Betrieben und Take-Away-Geschäften, Durchführung von Caterings und Events sowie den Handel mit veganen Lebensmitteln.