Food Land Inh. Shekohi Sholi

Active

Adresse

Langgasse 70, 9008 St. Gallen

Forme juridique

Entreprise individuelle (EI)

IDE / TVA

CHE-277.588.799 MWST

Numéro du registre du commerce

CH-320-1097124-4

Siège

St. Gallen

Langgasse 70, 9008 St. Gallen

But

Betrieb eines Restaurants, kann auch andere Gastronomiebetriebe führen; Take away.

Management

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Publications

30.11.2023

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Cesare Pizza Inh Shekohi sholi in St Gallen CHE-277 588 799 Einzelunternehmen (SHAB Nr 115 vom 16 06 2023 Publ 1005770617) Firma neu Food Land Inh Shekohi Sholi

16.06.2023

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Pizzeria Diavolo Shekohi Sholi in St Gallen CHE-277 588 799 Einzelunternehmen (SHAB Nr 108 vom 07 06 2023 Publ 1005762749) Firma neu Cesare Pizza Inh Shekohi sholi

07.06.2023

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Pizzeria Diavolo Shekohi Sholi, in St. Gallen, CHE-277.588.799, Langgasse 70, 9008 St. Gallen, Einzelunternehmen (Neueintragung).
Zweck:
Betrieb eines Restaurants, kann auch andere Gastronomiebetriebe führen; Take away.
Eingetragene Personen:
Shekohi Sholi, Mehrdad, iranischer Staatsangehöriger, in Wil SG, Inhaber, mit Einzelunterschrift;

Frequently Asked Questions

What is the legal status of Food Land Inh. Shekohi Sholi?

Food Land Inh. Shekohi Sholi is Active in the Swiss Commercial Register.

What is the UID (VAT) number of Food Land Inh. Shekohi Sholi?

The UID (VAT) number of Food Land Inh. Shekohi Sholi is CHE-277.588.799.

Where is Food Land Inh. Shekohi Sholi located?

Food Land Inh. Shekohi Sholi is located in St. Gallen with its registered address at Langgasse 70, 9008 St. Gallen.

What is the legal form of Food Land Inh. Shekohi Sholi?

Food Land Inh. Shekohi Sholi is registered as a Entreprise individuelle (EI) in Switzerland.

What is the purpose of Food Land Inh. Shekohi Sholi?

Betrieb eines Restaurants, kann auch andere Gastronomiebetriebe führen; Take away.