Lucie's Backstube, Inh. Hostettler

Active

Address

Holzgasse 2, 5212 Hausen AG

Legal Form

Sole proprietorship (SP)

UID / VAT

CHE-287.063.860 MWST

Commercial Register Number

CH-400-1607813-5

Seat

Hausen (AG)

Holzgasse 2, 5212 Hausen AG

Purpose

Produktion und Fertigung von Lebensmitteln sowie nicht alkoholischen und alkoholischen Getränken, insbesondere von Broten, Konfitüren, Kuchen, Cake, Torten, Pasta, Eingemachtes, welche vor Ort im Café und Restaurant oder extern an Caterings verkauft werden sowie als Take-Away.

Management

AI-generated content
Discover company networks and board member connections

Join Our Beta Program

We are actively developing the platform. Sign up for beta access to get exclusive early access to new features.

Publications

03/31/2022

0, 0
Lucie's Backstube, Inh. Hostettler, in Hausen (AG), CHE-287.063.860, Holzgasse 2, 5212 Hausen AG, Einzelunternehmen (Neueintragung).
Zweck:
Produktion und Fertigung von Lebensmitteln sowie nicht alkoholischen und alkoholischen Getränken, insbesondere von Broten, Konfitüren, Kuchen, Cake, Torten, Pasta, Eingemachtes, welche vor Ort im Café und Restaurant oder extern an Caterings verkauft werden sowie als Take-Away.
Eingetragene Personen:
Hostettler, Lucie Solange, von Schwarzenburg, in Hausen (AG), Inhaberin, mit Einzelunterschrift;

Frequently Asked Questions

What is the legal status of Lucie's Backstube, Inh. Hostettler?

Lucie's Backstube, Inh. Hostettler is Active in the Swiss Commercial Register.

What is the UID (VAT) number of Lucie's Backstube, Inh. Hostettler?

The UID (VAT) number of Lucie's Backstube, Inh. Hostettler is CHE-287.063.860.

Where is Lucie's Backstube, Inh. Hostettler located?

Lucie's Backstube, Inh. Hostettler is located in Hausen (AG) with its registered address at Holzgasse 2, 5212 Hausen AG.

What is the legal form of Lucie's Backstube, Inh. Hostettler?

Lucie's Backstube, Inh. Hostettler is registered as a Sole proprietorship (SP) in Switzerland.

What is the purpose of Lucie's Backstube, Inh. Hostettler?

Produktion und Fertigung von Lebensmitteln sowie nicht alkoholischen und alkoholischen Getränken, insbesondere von Broten, Konfitüren, Kuchen, Cake, Torten, Pasta, Eingemachtes, welche vor Ort im Café und Restaurant oder extern an Caterings verkauft werden sowie als Take-Away.