Le Buffet, Mathie

Active

Address

Rue de la Gare 11, 2350 Saignelégier

Legal Form

Sole proprietorship (SP)

UID / VAT

CHE-114.149.330 MWST

Commercial Register Number

CH-670-1004555-3

Seat

Saignelégier

Purpose

Exploitation d'un restaurant.

Management

AI-generated content
Discover company networks and board member connections

Join Our Beta Program

We are actively developing the platform. Sign up for beta access to get exclusive early access to new features.

Publications

06/02/2022

0, 0
Chez Sandrine - Restaurant du Manège Mathie à Saignelégier CHE-114 149 330 entreprise individuelle (No FOSC 85 du 03 05 2018 Publ 4211045) Nouvelle raison de commerce Le Buffet Mathie Nouvelle adresse Rue de la Gare 11 2350 Saignelégier Inscription ou modification de personne(s) Mathie Sandrine Yvette Lucie ressortissante française à Les Emibois (Muriaux) titulaire avec signature individuelle [précédemment Mathie Sandrine à Les Breuleux]

05/03/2018

0, 0
Chez Sandrine Au Traiteur Mathie à Les Breuleux CHE-114 149 330 entreprise individuelle (No FOSC 84 du 02 05 2013 Publ 7174718) Nouvelle raison de commerce Chez Sandrine - Restaurant du Manège Mathie Nouveau siège Saignelégier Nouvelle adresse Chemin de la Tuilerie 1 2350 Saignelégier Nouveau but de l'entreprise Exploitation d'un restaurant Inscription ou modification de personne(s) Mathie Sandrine ressortissante française à Les Breuleux titulaire avec signature individuelle [précédemment ressortissant français]

Frequently Asked Questions

What is the legal status of Le Buffet, Mathie?

Le Buffet, Mathie is Active in the Swiss Commercial Register.

What is the UID (VAT) number of Le Buffet, Mathie?

The UID (VAT) number of Le Buffet, Mathie is CHE-114.149.330.

Where is Le Buffet, Mathie located?

Le Buffet, Mathie is located in Saignelégier with its registered address at Rue de la Gare 11, 2350 Saignelégier.

What is the legal form of Le Buffet, Mathie?

Le Buffet, Mathie is registered as a Sole proprietorship (SP) in Switzerland.

What is the purpose of Le Buffet, Mathie?

Exploitation d'un restaurant.