Kave 1921 Julien Kalbermatten

Active

Address

Rue du Grand Pré 1, 1921 Martigny-Croix

Legal Form

Sole proprietorship (SP)

UID / VAT

CHE-167.059.688 MWST

Commercial Register Number

CH-621-1010730-0

Seat

Martigny-Combe

Purpose

exploitation d'un commerce de vins, achat, vente, importation, exportation, représentation, commercialisation, encavement, cours de dégustation, ainsi que toutes activités en rapport avec le but principal; exploitation viti-vinicole, vigneron-éleveur

Management

AI-generated content
Discover company networks and board member connections

Join Our Beta Program

We are actively developing the platform. Sign up for beta access to get exclusive early access to new features.

Publications

04/06/2021

0, 0
Kave 1921 Julien Kalbermatten à Martigny-Combe CHE-167 059 688 Rue du Grand Pré 1 1921 Martigny-Croix entreprise individuelle (Nouvelle inscription) But de l'entreprise exploitation d'un commerce de vins achat vente importation exportation représentation commercialisation encavement cours de dégustation ainsi que toutes activités en rapport avec le but principal exploitation viti-vinicole vigneron-éleveur Personne(s) inscrite(s) Kalbermatten Julien de Törbel à Martigny-Combe titulaire avec signature individuelle

Frequently Asked Questions

What is the legal status of Kave 1921 Julien Kalbermatten?

Kave 1921 Julien Kalbermatten is Active in the Swiss Commercial Register.

What is the UID (VAT) number of Kave 1921 Julien Kalbermatten?

The UID (VAT) number of Kave 1921 Julien Kalbermatten is CHE-167.059.688.

Where is Kave 1921 Julien Kalbermatten located?

Kave 1921 Julien Kalbermatten is located in Martigny-Combe with its registered address at Rue du Grand Pré 1, 1921 Martigny-Croix.

What is the legal form of Kave 1921 Julien Kalbermatten?

Kave 1921 Julien Kalbermatten is registered as a Sole proprietorship (SP) in Switzerland.

What is the purpose of Kave 1921 Julien Kalbermatten?

exploitation d'un commerce de vins, achat, vente, importation, exportation, représentation, commercialisation, encavement, cours de dégustation, ainsi que toutes activités en rapport avec le but principal; exploitation viti-vinicole, vigneron-éleveur