Jambob Giuseppe Urgese

Active

Address

Moosmattstrasse 9, 8953 Dietikon

Legal Form

Sole proprietorship (SP)

UID / VAT

CHE-250.085.850 MWST

Commercial Register Number

CH-020-1083035-8

Seat

Dietikon

Purpose

Führen eines Restaurants mit Bar und Unterhaltung. Kann sich an anderen Unternehmen beteiligen und Immobilien im In- und Ausland erwerben.

Management

AI-generated content
Discover company networks and board member connections

Join Our Beta Program

We are actively developing the platform. Sign up for beta access to get exclusive early access to new features.

Publications

03/11/2025

0, 0
Jambob Giuseppe Urgese, in Dietikon, CHE-250.085.850, Einzelunternehmen (SHAB Nr. 9 vom 15.01.2020, Publ. 1004804704).
Eingetragene Personen neu oder mutierend:
Urgese, Giuseppe, italienischer Staatsangehöriger, in Ehrendingen, Inhaber, mit Einzelunterschrift [bisher: in Bubikon];

01/15/2020

0, 0
Jambob Giuseppe Urgese, in Dietikon, CHE-250.085.850, Moosmattstrasse 9, 8953 Dietikon, Einzelunternehmen (Neueintragung).
Zweck:
Führen eines Restaurants mit Bar und Unterhaltung. Kann sich an anderen Unternehmen beteiligen und Immobilien im In- und Ausland erwerben.
Eingetragene Personen:
Urgese, Giuseppe, italienischer Staatsangehöriger, in Bubikon, Inhaber, mit Einzelunterschrift;

Frequently Asked Questions

What is the legal status of Jambob Giuseppe Urgese?

Jambob Giuseppe Urgese is Active in the Swiss Commercial Register.

What is the UID (VAT) number of Jambob Giuseppe Urgese?

The UID (VAT) number of Jambob Giuseppe Urgese is CHE-250.085.850.

Where is Jambob Giuseppe Urgese located?

Jambob Giuseppe Urgese is located in Dietikon with its registered address at Moosmattstrasse 9, 8953 Dietikon.

What is the legal form of Jambob Giuseppe Urgese?

Jambob Giuseppe Urgese is registered as a Sole proprietorship (SP) in Switzerland.

What is the purpose of Jambob Giuseppe Urgese?

Führen eines Restaurants mit Bar und Unterhaltung. Kann sich an anderen Unternehmen beteiligen und Immobilien im In- und Ausland erwerben.