Hauser Kioski

Active

Address

c/o Isabel Hauser, Munotstrasse 53, 8200 Schaffhausen

Legal Form

Sole proprietorship (SP)

UID / VAT

CHE-186.479.602 MWST

Commercial Register Number

CH-290-1020441-5

Seat

Schaffhausen

c/o Isabel Hauser, Munotstrasse 53, 8200 Schaffhausen

Purpose

Betrieb eines Take Aways oder anderer Formen der Gastronomie mit integrierter Verkaufsfläche für Kunstgegenstände und Lebensmittel. Handel sowie Import und Vermarktung von Waren, insbesondere im Bereich von regionalen, ökologischen Lebensmitteln. Erbringung von Dienstleistungen und Kursen im Bereich der Kulinarikförderung.

Management

AI-generated content
Discover company networks and board member connections

Join Our Beta Program

We are actively developing the platform. Sign up for beta access to get exclusive early access to new features.

Publications

08/06/2020

0, 0
Hauser Kioski, in Schaffhausen, CHE-186.479.602, c/o Isabel Hauser, Munotstrasse 53, 8200 Schaffhausen, Einzelunternehmen (Neueintragung).
Zweck:
Betrieb eines Take Aways oder anderer Formen der Gastronomie mit integrierter Verkaufsfläche für Kunstgegenstände und Lebensmittel. Handel sowie Import und Vermarktung von Waren, insbesondere im Bereich von regionalen, ökologischen Lebensmitteln. Erbringung von Dienstleistungen und Kursen im Bereich der Kulinarikförderung.
Eingetragene Personen:
Hauser, Isabel, von Trasadingen, in Schaffhausen, Inhaberin, mit Einzelunterschrift;

Frequently Asked Questions

What is the legal status of Hauser Kioski?

Hauser Kioski is Active in the Swiss Commercial Register.

What is the UID (VAT) number of Hauser Kioski?

The UID (VAT) number of Hauser Kioski is CHE-186.479.602.

Where is Hauser Kioski located?

Hauser Kioski is located in Schaffhausen with its registered address at c/o Isabel Hauser, Munotstrasse 53, 8200 Schaffhausen.

What is the legal form of Hauser Kioski?

Hauser Kioski is registered as a Sole proprietorship (SP) in Switzerland.

What is the purpose of Hauser Kioski?

Betrieb eines Take Aways oder anderer Formen der Gastronomie mit integrierter Verkaufsfläche für Kunstgegenstände und Lebensmittel. Handel sowie Import und Vermarktung von Waren, insbesondere im Bereich von regionalen, ökologischen Lebensmitteln. Erbringung von Dienstleistungen und Kursen im Bereich der Kulinarikförderung.