Crusch Alva Bergün GmbH

Active

Address

Buteca Allegra, 7482 Bergün/Bravuogn

Legal Form

Limited Liability Company (LLC)

UID / VAT

CHE-109.828.520 MWST

Commercial Register Number

CH-350-4001242-3

Seat

Bergün Filisur

Purpose

Führung eines Hotels mit Restaurant, Vermietung und Verwaltung von Ferienwohnungen, Erbringung von Dienstleistungen jeglicher Art im Tourismusbereich; die Gesellschaft kann Zweigniederlassungen und Tochtergesellschaften im In- und Ausland errichten und sich an anderen Unternehmen im In- und Ausland beteiligen und kann Grundstücke erwerben, halten und veräussern.

Management

AI-generated content
Discover company networks and board member connections

Join Our Beta Program

We are actively developing the platform. Sign up for beta access to get exclusive early access to new features.

Publications

02/06/2018

0, 0
Crusch Alva Bergün GmbH in Bergün/Bravuogn CHE-109 828 520 Gesellschaft mit beschränkter Haftung (SHAB Nr 89 vom 10 05 2010 Publ 5624774) Sitz neu Bergün Filisur [Sitzänderung von Amtes wegen infolge Gemeindefusion ]

Frequently Asked Questions

What is the legal status of Crusch Alva Bergün GmbH?

Crusch Alva Bergün GmbH is Active in the Swiss Commercial Register.

What is the UID (VAT) number of Crusch Alva Bergün GmbH?

The UID (VAT) number of Crusch Alva Bergün GmbH is CHE-109.828.520.

Where is Crusch Alva Bergün GmbH located?

Crusch Alva Bergün GmbH is located in Bergün Filisur with its registered address at Buteca Allegra, 7482 Bergün/Bravuogn.

What is the legal form of Crusch Alva Bergün GmbH?

Crusch Alva Bergün GmbH is registered as a Limited Liability Company (LLC) in Switzerland.

What is the purpose of Crusch Alva Bergün GmbH?

Führung eines Hotels mit Restaurant, Vermietung und Verwaltung von Ferienwohnungen, Erbringung von Dienstleistungen jeglicher Art im Tourismusbereich; die Gesellschaft kann Zweigniederlassungen und Tochtergesellschaften im In- und Ausland errichten und sich an anderen Unternehmen im In- und Ausland beteiligen und kann Grundstücke erwerben, halten und veräussern.