Confiserie Steinmann AG

Active

Address

Bälliz 37, 3600 Thun

Legal Form

Corporation (Ltd)

UID / VAT

CHE-107.238.460 MWST

Commercial Register Number

CH-092-3007045-2

Seat

Thun

Bälliz 37, 3600 Thun

Purpose

Betrieb einer Confiserie mit Tea-Room/Restaurant. Kann sich an anderen Unternehmen beteiligen und Grundstücke erwerben, halten und veräussern.

Management

AI-generated content
Discover company networks and board member connections

Join Our Beta Program

We are actively developing the platform. Sign up for beta access to get exclusive early access to new features.

Publications

10/11/2023

0, 0
Confiserie Steinmann AG, in Thun, CHE-107.238.460, Aktiengesellschaft (SHAB Nr. 153 vom 10.08.2018, Publ. 4408473).
Ausgeschiedene Personen und erloschene Unterschriften:
Steinmann, Gisela, von Thun, in Einigen (Spiez), mit Kollektivunterschrift zu zweien;
Steinmann, Urs, von Thun, in Einigen (Spiez), mit Kollektivunterschrift zu zweien;

08/10/2018

0, 0
Confiserie Steinmann AG, in Thun, CHE-107.238.460, Aktiengesellschaft (SHAB Nr. 168 vom 01.09.2015, Publ. 2349017).
Eingetragene Personen neu oder mutierend:
Steinmann, Marcel Urs, von Lauperswil und Thun, in Zwieselberg, Mitglied des Verwaltungsrates, mit Einzelunterschrift [bisher: von Lauperswil und Thun, in Thun, Mitglied, mit Einzelunterschrift];

Frequently Asked Questions

What is the legal status of Confiserie Steinmann AG?

Confiserie Steinmann AG is Active in the Swiss Commercial Register.

What is the UID (VAT) number of Confiserie Steinmann AG?

The UID (VAT) number of Confiserie Steinmann AG is CHE-107.238.460.

Where is Confiserie Steinmann AG located?

Confiserie Steinmann AG is located in Thun with its registered address at Bälliz 37, 3600 Thun.

What is the legal form of Confiserie Steinmann AG?

Confiserie Steinmann AG is registered as a Corporation (Ltd) in Switzerland.

What is the purpose of Confiserie Steinmann AG?

Betrieb einer Confiserie mit Tea-Room/Restaurant. Kann sich an anderen Unternehmen beteiligen und Grundstücke erwerben, halten und veräussern.