Bar-Restaurant Au Cornet Sauvaget

Active

Address

Grand-Rue 38, 2745 Grandval

Legal Form

Sole proprietorship (SP)

UID / VAT

CHE-426.919.510 MWST

Commercial Register Number

CH-036-1102181-4

Seat

Grandval

Purpose

Fourniture de services dans les domaines de la restauration et de la gastronomie; exploitation de restaurants, de cafés, de tea-rooms, de débits de boissons et de toutes autres entreprises semblables; fabrication et commerce de produits alimentaires et de boissons.

Management

AI-generated content
Discover company networks and board member connections

Join Our Beta Program

We are actively developing the platform. Sign up for beta access to get exclusive early access to new features.

Publications

03/14/2025

0, 0
Bar-Restaurant Au Cornet Sauvaget à Grandval CHE-426 919 510 Grand-Rue 38 2745 Grandval entreprise individuelle (Nouvelle inscription) But de l'entreprise Fourniture de services dans les domaines de la restauration et de la gastronomie exploitation de restaurants de cafés de tea-rooms de débits de boissons et de toutes autres entreprises semblables fabrication et commerce de produits alimentaires et de boissons Personne(s) inscrite(s) Sauvaget Hélène Elisabeth ressortissante française à Moutier titulaire avec signature individuelle

Frequently Asked Questions

What is the legal status of Bar-Restaurant Au Cornet Sauvaget?

Bar-Restaurant Au Cornet Sauvaget is Active in the Swiss Commercial Register.

What is the UID (VAT) number of Bar-Restaurant Au Cornet Sauvaget?

The UID (VAT) number of Bar-Restaurant Au Cornet Sauvaget is CHE-426.919.510.

Where is Bar-Restaurant Au Cornet Sauvaget located?

Bar-Restaurant Au Cornet Sauvaget is located in Grandval with its registered address at Grand-Rue 38, 2745 Grandval.

What is the legal form of Bar-Restaurant Au Cornet Sauvaget?

Bar-Restaurant Au Cornet Sauvaget is registered as a Sole proprietorship (SP) in Switzerland.

What is the purpose of Bar-Restaurant Au Cornet Sauvaget?

Fourniture de services dans les domaines de la restauration et de la gastronomie; exploitation de restaurants, de cafés, de tea-rooms, de débits de boissons et de toutes autres entreprises semblables; fabrication et commerce de produits alimentaires et de boissons.