Acepsa Analyses, Conseils et Production SA

Active

Address

Grand-Rue 5, 1034 Boussens

Legal Form

Corporation (Ltd)

UID / VAT

CHE-100.028.861 MWST

Commercial Register Number

CH-550-0172787-6

Seat

Boussens

Grand-Rue 5, 1034 Boussens

Purpose

exploitation d'un laboratoire de microbiologie et de technologie alimentaires; conseils et expertises en technologie alimentaire.

Management

AI-generated content
Discover company networks and board member connections

Join Our Beta Program

We are actively developing the platform. Sign up for beta access to get exclusive early access to new features.

Publications

04/04/2024

0, 0
Acepsa Analyses Conseils et Production SA à Boussens CHE-100 028 861 (FOSC du 28 05 2019 p 0/1004640053) Riva Gabriel n'est plus administrateur sa signature est radiée Riva Cédric n'est plus président Signature collective à deux est conférée à Riva Quentin de Torricella-Taverne à Vufflens-la-Ville

05/28/2019

0, 0
Acepsa Analyses Conseils et Production SA à Boussens CHE-100 028 861 (FOSC du 19 12 2013 p 0/7225834) Nouvel administrateur avec signature individuelle Riva Cédric de Torricella à Cheseaux-sur-Lausanne président

Frequently Asked Questions

What is the legal status of Acepsa Analyses, Conseils et Production SA?

Acepsa Analyses, Conseils et Production SA is Active in the Swiss Commercial Register.

What is the UID (VAT) number of Acepsa Analyses, Conseils et Production SA?

The UID (VAT) number of Acepsa Analyses, Conseils et Production SA is CHE-100.028.861.

Where is Acepsa Analyses, Conseils et Production SA located?

Acepsa Analyses, Conseils et Production SA is located in Boussens with its registered address at Grand-Rue 5, 1034 Boussens.

What is the legal form of Acepsa Analyses, Conseils et Production SA?

Acepsa Analyses, Conseils et Production SA is registered as a Corporation (Ltd) in Switzerland.

What is the purpose of Acepsa Analyses, Conseils et Production SA?

exploitation d'un laboratoire de microbiologie et de technologie alimentaires; conseils et expertises en technologie alimentaire.