Brasserie du Vieux-Chemin Duc + Claivaz

Aktiv

Adresse

Route du Bouillet 18, 1965 Savièse

Rechtsform

Kollektivgesellschaft (KlG)

UID / MWST

CHE-332.018.342 MWST

Handelsregister-Nummer

CH-626-2016188-4

Sitz

Savièse

Zweck

Fabrication de bières artisanales; fabrication de gelée de bière

Management

AI-generated content
Entdecken Sie Firmennetzwerke und Verwaltungsratsverbindungen

Werden Sie Beta-Tester

Wir entwickeln die Plattform aktiv weiter. Melden Sie sich für den Beta-Zugang an, um exklusiven frühen Zugriff auf neue Funktionen zu erhalten.

Publikationen

05.11.2020

0, 0
Brasserie du Vieux-Chemin Duc + Claivaz à Savièse CHE-332 018 342 société en nom collectif (No FOSC 43 du 02 03 2018 Publ 4089285) Nouvelle adresse Route du Bouillet 18 1965 Savièse

02.03.2018

0, 0
Brasserie du Vieux-Chemin Duc + Claivaz à Savièse CHE-332 018 342 société en nom collectif (No FOSC 38 du 25 02 2015 Publ 2009145) Autres adresses c/o Patrik Duc Route de Binii 48 1965 Savièse [précédemment c/o Patrik Duc Avenue de Tourbillon 36 D 1950 Sion] [précédemment c/o Patrik Duc Avenue de Tourbillon 36 D 1950 Sion] Inscription ou modification de personne(s) Duc Patrik de Sion à Savièse associé avec signature collective à deux [précédemment à Sion]

Frequently Asked Questions

What is the legal status of Brasserie du Vieux-Chemin Duc + Claivaz?

Brasserie du Vieux-Chemin Duc + Claivaz is Aktiv in the Swiss Commercial Register.

What is the UID (VAT) number of Brasserie du Vieux-Chemin Duc + Claivaz?

The UID (VAT) number of Brasserie du Vieux-Chemin Duc + Claivaz is CHE-332.018.342.

Where is Brasserie du Vieux-Chemin Duc + Claivaz located?

Brasserie du Vieux-Chemin Duc + Claivaz is located in Savièse with its registered address at Route du Bouillet 18, 1965 Savièse.

What is the legal form of Brasserie du Vieux-Chemin Duc + Claivaz?

Brasserie du Vieux-Chemin Duc + Claivaz is registered as a Kollektivgesellschaft (KlG) in Switzerland.

What is the purpose of Brasserie du Vieux-Chemin Duc + Claivaz?

Fabrication de bières artisanales; fabrication de gelée de bière