Istan Bulle Fast Food, titulaire Parlakyildiz

Active

Adresse

Rue de la Léchère 41, 1630 Bulle

Forme juridique

Entreprise individuelle (EI)

IDE / TVA

CHE-368.749.360 MWST

Numéro du registre du commerce

CH-217-3589596-0

Siège

Bulle

Rue de la Léchère 41, 1630 Bulle

But

exploitation d'un restaurant oriental et occidental. Fast Food kebabs, tacos, pizzas, pide, à l'emporté ou à manger sur place.

Management

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Publications

17.09.2024

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Istan Bulle Fast Food, titulaire Parlakyildiz, à Bulle, Rue de la Léchère 41, 1630 Bulle, CHE-368.749.360. Nouvelle entreprise individuelle. Personne inscrite: Parlakyildiz Mesut, de Villars-sur-Glâne, à Düdingen, titulaire, signature individuelle.
But:
exploitation d'un restaurant oriental et occidental. Fast Food kebabs, tacos, pizzas, pide, à l'emporté ou à manger sur place.

Frequently Asked Questions

What is the legal status of Istan Bulle Fast Food, titulaire Parlakyildiz?

Istan Bulle Fast Food, titulaire Parlakyildiz is Active in the Swiss Commercial Register.

What is the UID (VAT) number of Istan Bulle Fast Food, titulaire Parlakyildiz?

The UID (VAT) number of Istan Bulle Fast Food, titulaire Parlakyildiz is CHE-368.749.360.

Where is Istan Bulle Fast Food, titulaire Parlakyildiz located?

Istan Bulle Fast Food, titulaire Parlakyildiz is located in Bulle with its registered address at Rue de la Léchère 41, 1630 Bulle.

What is the legal form of Istan Bulle Fast Food, titulaire Parlakyildiz?

Istan Bulle Fast Food, titulaire Parlakyildiz is registered as a Entreprise individuelle (EI) in Switzerland.

What is the purpose of Istan Bulle Fast Food, titulaire Parlakyildiz?

exploitation d'un restaurant oriental et occidental. Fast Food kebabs, tacos, pizzas, pide, à l'emporté ou à manger sur place.